Cum comand

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Cum platesc

Plata se face la livrare:

  • numerar
  • cu cardul la POS
  • cu cardul de tichete de masa la POS
  • transfer bancar

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Suma finala de pe bon poate sa difere de suma de la comanda in cazul in care in comanda se gasesc produse care se vand la kg.

Pentru detalii despre produsele care se vand la kg, va rugam sa ne contactati telefonic.

Livrare

Livrarea se face zilnic in intervalul orar 16.00 – 21.00.

Toate comenzile facute pana in ora 12.00 se livreaza in aceeiasi zi.

LaMilu (lamilu.ro) asigura livrare in urmatoarele zone:

Giarmata, Cerneteaz si imprejurimi, Timisoara (zona de nord), Dumbravita, Ghiroda, Giarmata Vii, Bencec, Remetea, Pischia

  • Livrare GRATUITA pentru comenzile mai mari de 100,00 RON
  • Livrare contra cost (35lei) pentru comenzile sub 100,00 RON